Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Marci“, la Tribunal
Ioana Gavrău  - Vineri, 4 Februarie 2011
Florea Petru Marcel, zis „Marci“, cunoscut hoţ de maşini, a fost adus vineri din nou la audieri. Pe numele lui a fost emis joi un mandat de arestare pentru 29 de zile pentru constituirea unui grup infracţional organizat, acesta fiind cercetat și pentru furt calificat. Lucrătorii Biroului de Combatere a Crimei Organizate au reușit să-i dovedească mai multe fapte din dosar.


Zilele trecute, locuința lui Petru Marcel a fost percheziționată de polițiști, de acolo fiind ridicate două laptop-uri, un calculator și un telefon mobil. Joi, 3 februarie, inculpatul a fost prezentat la instanță cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat.

Bărbatul este cercetat și într-un alt dosar. În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, Florea Marcel Petru, împreună cu Marcel Ardelean, au fost prinși în flagrant de polițiștii sătmăreni în timp ce încercau să fure un tractor în comuna Botiz. În seara respectivă, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele lor fiind emise mai târziu mandate de arest pentru 15 zile.
4955 vizite
Distribuie pe